Sport tema dekoration – Några idéer


källa: www.pixabay.com

Att dekorera runt sporttema kan vara kul och spännande. Det finns så många alternativ medan du dekorerar med sport tema som sträcker sig för golv, väggar, lampor till fönster. Allt detta beror på din tid och budget.

Väggdekoration

Du kan börja med väggdekoration om det är färg eller väggpapper. Välj din huvudsakliga bakgrundsfärg först. Denna färg kommer att ställa in atmosfären i rummet. Om ditt dekorationsschema är baserat på ditt favoritsporterlag, skulle lagets färger vara det perfekta valet. Om ditt tema är din favorit sport eller sport, då skulle någon djärv eller ljus färg vara tillräcklig för bakgrunden till ditt sport-tema vardagsrum. Du kan accentuera den här huvudfärgen med lättare kompakt eller ljusare eller mindre djärva / ljusa färger och med väggpapper gränsande.

Du behöver nu lägga till denna väggdekoration med sportminnesmärken. Du kan använda inramade bilder och tröjor, affisch, vimpel, klocka, speglar och väggdekaler. Dessa kan vara från antingen ditt favoritsporterlag eller din favoritsporter. Du kan också måla väggarna med din favoritsportsplats, en basketboll, en baseballdimension eller ett fotbollsplan. Du kan också försöka hitta en resultattavla klocka eller spegel. Varje vägg kan vara tillägnad ett annat ämne. Också överväga att lägga till en kuriosa eller hylla där du kan visa troféer, replika baseballbats, hatt och hjälmar och andra sportsamlingar du kanske har.

Möbel

För möbelinredning, välj bitar som komplimangerar ditt sporttema. Lägg till bekväma böna säckstolar och sport-themed kasta filtar och kuddar till din bekväma soffa, soffor och stolar. Du kan lägga till sportstylta ändtabeller och dessa kan användas för att hålla dig och din gästs mat och dryck. Viktigast, lägg till en stor plattskärms-TV, 42 ”eller större, till vardagsrummets huvudvägg och se till att alla möbelstycken har en tydlig vy för att titta på tv: n.

Om du väljer möbler för spelrummet där det används för spelaktiviteter både offline och online med hjälp av bonuskoder som ComeOn Bonuskod. Kommer till möblerna för spelrummet, försök att hålla sig överens med stilen på spelrumsmöbler du väljer. Den övergripande stilen är upp till dig. Om du älskar utseendet på rena linjer och ljust metall med svart läder, håll dig till det moderna utseendet.

Matta

Ditt nästa dekoreringsbeslut är matta. Välj med dig sporttema i åtanke. Du får mattan i ditt favoritlags färger eller använd bara en ljus / djärv färg med ett sportteam i mitten. För extra sportstil kan du få matta som ser ut som grön gräs eller du kan använda trägolv som skulle ge utseendet på en basketplan.

Belysning

Och glöm inte belysningen. Lägg till sport-tema fans och bord, golv och vägg lampor. Välj lampor inredda i ditt favoritlags färger och logotyper eller med ett generiskt sporttema i åtanke. Dessa lampor ger upplysande ljus samtidigt som du kan visa ditt lag eller sport anda och lojalitet.

Om du har extrarummet, kan du lägga till en sportbar med sporttema avföring på ena sidan eller i hörnet av rummet. En mindre plattskärms-tv kunde placeras på väggen ovanför baren. Slutresultatet – en avkopplande plats för dig, din familj och dina gäster att njuta av

Lämna ett svar