Fakta Om septiktankar

Septiktankar system erbjuder en grundläggande form av reningsverk för hus som inte är anslutna till en urban dränering.

Det finns många septiska system globalt som inte väl underhållna producerar hälsorisker och faror. I samband med detta finns det en lag föroreningar genomförandestandarder till avlopp. I de flesta fall är ett reningsverk som krävs för att installera. Det är bättre att ha dina avloppssystem testats av experter för att undvika kontaminering.

clearwater-shallow

Olika typer av septiktankar system som erbjuds

Det finns olika typer av septisk tankar ( Kingspan klargester Slamavskiljare ) systemet består av septiktankar i olika former och storlek planteras i tunnelbanan. Det är associerad med en sekundär jord behandlingssystem som kulle suga bort, dränera fält eller något annat system markavvattning.

Soakaways är den underjordiska jordbehandling som använder bakterier som förekommer naturligt i marken som kallas aeroba för en ytterligare behandling för avfallsfrågor i tanken. typ jord är en viktig fråga för framgången för driften av infiltration. Lera typer av jord är olämpligt att använda, de kommer säkert att orsaka problem dränering.

Generellt måste infiltration vara 1,2 meter ovanför grundvattennivån hela tiden och bör vara 200 millimeter under för att undvika eventuell avloppsläckage upptill.

Septisk behandling högen är en typ av infiltration system som höjs minst 1200 millimeter ovanför grundvattennivån. En riktig professionell som bygger på beräkningar och resultat måste utforma det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *