Kingspan din partner när det gäller helhetslösningar för avlopp

Hos oss på Kingspan har vi ett stort utbud av kvalitativa och högpresterande produkter som tillsammans med deras tillval, kan skräddarsys för att erbjuda en mängd helhetslösningar för att möta alla era behov vad gäller avlopp. Med våra många unika patent kan vi erbjuda ett stort antal lösningar som är helt marknadsledande och miljövänliga. I denna artikel kommer vi att upplysa om ett par av våra produkter och dess fördelar.

Bränsle- och Oljeavskiljare

De kallas också fullretentionsavskiljare och anläggs där det finns en risk för föroreningar i form av spill av bränsle eller liknande, så de anläggs oftast vid exempelvis verkstäder och bränsledepåer. Men de kan också anpassas till mycket större projekt såsom vårt uppdrag för Manchester Citys fotbollsakademi år 2014 när de anlade en ny stor parkeringsplats. Våra oljeavskiljare är utrustade med ett oljelarm, är lätta att anlägga och ger en koncentration av 5mg/liter olja och är således helt förenlig med EN 858-1 som har en väldigt sträng standard.

Bypassavskiljare

Denna produkt anläggs där det kan förekomma höga flöden och hjälper att få undan stora mängder vätska för att undvika översvämningar på exempelvis parkeringsytor och verksamheter med mestadels elektrisk utrustning. De kan också anpassas för mindre lokaler såsom källarvåningar i privata bostäder. Deras prestanda är svårslagen då de klarar vattenmängder som motsvarar 65mm regnfall per timme.

Reningsverk

Våra reningsverk kommer i många utformningar för att möta de breda utmaningar hos det moderna avloppet. Vi har produkter som passar kommersiella åtaganden i olika storlekar som exempelvis hotell och skolor, produkter för bostäder som inte är kopplade till det kommunala avloppet och högpresterande minireningsverk som kan avlägsna upp till 95% av alla sorters föroreningar.

Skräddarsydda lösningar

Så hur går man tillväga för att välja rätt lösning för just er? Det är så enkelt som att följa vårt program som innehåller några enkla steg: Det första steget är att kontakta vår kundtjänst så ser de till att en lokal expert besöker er i ert hem för att göra en ingående utvärdering, för att säkerställa att ni får den lösningen som passar era behov bäst. När ni sedan när ni valt ut rätt modell med hjälp av oss kan man vid behov få hjälp att driftsätta sitt system från en av våra experter på Kingspan. Slutligen så erbjuder vi våra kunder skräddarsydda underhålls- och servicepaket för er valda modell.

Kingspan Enviromental

Hos Kingspan är vi marknadsledande experter och innovatörer inom en rad olika lösningar, vare sig det gäller avlopp, bränsle- och lagringstankar eller förnybar teknik. Miljöanpassade produkter och produkter som genererar vind- och solkraft ligger oss extra varmt om hjärtat. Vi har över 60 års erfarenhet inom produkter som sköter avloppshantering i alla dess sorter och har något som passar alla helt enkelt och det kan våra kunder skriva under på!

Lämna ett svar