Hur att hitta ett eget hem byggare utan att förlora ditt sinne

Att bygga ett eget hem är det största köpet flesta människor kommer att göra under sin livstid, och välja den bästa anpassade hem byggare är avgörande för projektets framgång. Den roll som ett eget hem byggmästare är så mycket att förespråka för husägare som det är att samarbeta med designteamet. Eftersom homebuilding är en process som tar flera månader, är det viktigt att du köparen känner att det finns förtroende och tydlig kommunikation om den del av byggaren. Om du har en plats och har satt din budget för projektet, är du redo att handla byggare; läs följande tips om hur man hittar ett eget hem byggmästare utan att förlora ditt sinne.

Välja Nya fönster? Ämnet att välja fönster24.com slår oftast rädsla i hjärtat av många husägare. Det är förståeligt med tanke på den relativa komplexitet, vikt och kostnad som fönster representerar. Men inte panik. Vägen till att övervinna eventuella gripandet du kan ha om att välja nya fönster innebär viss utbildning, uppdelade i hanterbara bitar. När du förstår de viktiga delarna av varje beslut fönster köpa du kommer att kunna fatta välgrundade beslut och bra val.

Om du redan har hyrt en designer, de är den bästa tillgången till ditt förfogande för att börja din sökning. Din design professionell har sannolikt i första hand erfarenhet av att arbeta med byggare och vet sina byggkvaliteter, kommunikationsstilar, och affärs rykte. Du kan också kolla med din långivare eller mäklaren, om de är bekanta med den anpassade hemmamarknad i ditt område. Du kan kontakta National Association of Home Builders för en förteckning över kvalificerade lokala byggare. Sökningar på internet kan identifiera byggare i ditt område, och vissa platser kan vara utrustade med betyg och återkoppling från tidigare kunder. Och, visst, kan du be vänner och bekanta som har avslutat anpassade hem projekt för hänvisningar.

Oatsy40 – 2015

Shopping för en väl kvalificerad hem byggmästare är lätt när man vet vad man ska titta efter för att tillgodose dina projekt. Rätt byggare för du kommer att behöva ha den tillgängliga tiden, ett intresse i projektet och erfarenhet av att arbeta med husägare. Vill du ha ett eget hem byggmästare vars främst inriktad på att bygga anpassade bostäder snarare än spekulativa hem, så att deras tjänster är skräddarsydda för dina behov. När man överväger byggare, be om deras pågående projekt och deras meriter med projekt av liknande omfattning och detaljer till ditt hem. De bör också kunna ge dig kundreferenser. Du vill få den meningen att byggaren du funderar har gjort något sådant förut.

När man talar med potentiella byggare, fråga vilken typ av schema du vill titta på för ditt projekt. Vet att bygga ett eget hem vanligen tar minst 6 månader och att schemat kommer att vara väderberoende.

David Sawyer – 2008

Dessutom måste åtgärder vidtas innan hemma även kan utformas, till exempel installation av VVS och el upp till stadens kod. En byggare lovar en tidsram för slutförandet som ligger bara några veckor eller månader bör betraktas som en röd flagga, oavsett hur frestande det kan verka. I fallet med anpassade hem byggnad, är det bättre att projektet slutföras på rätt sätt sedan snabbt.

Kommunikation är nyckeln

Återigen, måste du vara bekväm med hur en byggare kommunicerar med dig. Du ska inte känna sig pressad eller talade till vid varje korsning. Du litar en expert för att bygga ditt hem, och att experten borde kunna ta sig tid att förklara deras process i lekmannaspråk. Du bör ha tillgång till byggplatsen. Du ska känna dina frågor är välkomna, och att de besvaras i tid och respektfullt sätt. Om du får känslan att byggaren är mer eller mindre kommunikativa än du vill, notera, och överväga att flytta på. Du vill inte att träda in i en byggnad kontrakt med en byggare vars kommunikation är tråkig.

Lämna ett svar