Har en lyx hem När du arbetar med designbyggd

Oavsett om man drömmer om en vattnet egendom, herrgård, eller bara ett stort hus i en dröm plats, kommer inte alla att investera i vad de verkligen vill, eller kunna för den delen. Men det finns några sätt att komma närmare vad som drömt om, som att lägga till några bekvämligheter som inte kommer att bryta banken men öka sina egna hem värderingar.

Många köpare idag helt enkelt arbeta med sina befintliga bostäder och göra dem till anpassade bostäder. Dessa är människor som egentligen inte vill ha mer ytor, men vill att deras hem ska förvandlas till en dröm eller lyx hem. De sparar en förmögenhet att göra det, och enkelt upp värdet.

Den som överväger denna investering vill veta vad den senaste är när det gäller lyxiga bekvämligheter.

Troy Tolley – 2005

En trend är att ha en jacuzzi har flyttat till ett ”våtrum.” Vad exakt är en våt rum? Det är i princip bara snabbare samma upplevelse. I stället för att behöva vänta på en badtunna att fylla eller få tillräckligt varmt, kan de vända på jets och vattnet omger dem på ett ögonblick. Det kan fortfarande finnas ett badkar eller någonstans att sitta, men det är mycket annorlunda och mer förnuftigt.

Såvitt badkar och duschar, sten och handgjorda alternativ är på uppgång. Pooler är populära utomhus och en härlig vattenlandskapet.

ytbehandlingar inkluderar många olika texturer. Vägg, golv och innertak är så viktiga för en lyxig atmosfär. Användning av råvaror till att omfatta sten, trä och glas är populära trender i anpassade bostäder. Detta går längs trenden föra utomhus i, och inomhus ut. Allt slags smälter samman för att skapa en uppfriskande, naturlig känsla. Även om dessa ytor är klar, de inte nödvändigtvis känner sig som sådan, som de gjorde i det förflutna.

homestilo – 2013

Uppmärksamhet på detaljer är vanligt med lyx, anpassade bostäder. Rörmokare, skåp linje, mönster och mer är alla beaktas när crafting interiörer och exteriörer. Stora rum är inte bara en kombination av rum längre, men har ett genomgående tema även inom utföranden och material. Färger faller inom en enda palett, och även belysning förblir liknar skapa en känsla av flöde.

Deluxe och professionella spa rum, fullt utomhus kök med trä-eld för matlagning, anpassade vinkällare som inkluderar underhållning utrymme och energieffektiva tillägg som solpaneler, smarta hem system och jordvärme är alla trender.

Vidare, tänk på dessa ovannämnda exempel på några av de bästa lyx bekvämligheter som erbjuds på anpassade bostäder på marknaden idag. Om ett hem för försäljning har dessa alternativ och är prisvärd, köpare är i tur. I de flesta fall, anpassade bostäder är renoveringsprojekt att vara en hel del.

jingdianjiaju1 – 2009

Med denna kunskap, kommer någon att vara redo att bygga anpassade bostäder till sina fantasi specifikationer!

Mike blake hem är ett välkänt anpassade hem byggare med massor av erfarenhet för att guida dig i ditt hem byggnad resa. Räkna med en samarbetsanda och uppmärksamhet på detaljer som gör det möjligt för dem att bygga ditt hem i Tyler, Sulphur Springs, Rockwall, Allen Keller och någonstans däremellan. Du väljer ett hem byggnad branschexpert med kunskap och kontakter för att bygga ett drömhus. Underrättas om gröna alternativ, säkerhet, spektakulära finish och mer genom varje steg i processen. Välj dina planer och få en gratis hem uppskattning för att se hur otroligt prisvärd med exakt huset du önskar kan vara. För mer information, vänligen gå till www.homegazine.com

Lämna ett svar